Ticket #85 (closed defect: wontfix)

Opened 9 years ago

Last modified 8 years ago

Photos zip upload doesn't display the index.htm page

Reported by: tom Owned by: brent
Priority: major Milestone: 2.1.0
Component: ZipTransportTool Version: Fort Mason 2.1.0-rc1
Keywords: Photos zip upload doesn't display the index.htm page Cc:

Description

From Brandon: My photos zip upload doesn't display the index.htm page, but the thumbnails page does display and overwrites the background...why?

Change History

comment:1 Changed 9 years ago by tom

I was able to recreate this bug with the attached file. The problem here has to do with the way Plone strips out everything except what is between the body tags. This includes frames, javascript, and metadata in the header tags (in this case it was frames). When this happens it should be noted in the log file that is created when importing content.

comment:2 Changed 8 years ago by tom

  • Version changed from New Orleans 2.0.0-rc4 to Fort Mason 2.1.0-rc1
  • Milestone changed from 2.0.1-final to 2.1.0

comment:3 Changed 8 years ago by brent

  • Component changed from General to ZipTransportTool

comment:4 Changed 8 years ago by jon

This is default Plone behavior. The information outside of body tags is stripped out, and if plone finds frames the whole page is stripped.

comment:5 Changed 8 years ago by jon

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to wontfix

Moved to enhancement #174

Note: See TracTickets for help on using tickets.